Byg selv dit abonnement og betal den pris der passer til dine behov

CleanManager hjælper din rengøringsvirksomhed med at automatisere administrativt arbejde, hæve produktiviteten og øge omsætningen. Du sammensætter selv dit abonnement, og kan løbende vælge til og fra, hvis dine behov ændrer sig.
Find din egen pris på CleanManager
Byg selv dit abonnement ud fra dine behov
Find din pris
Eksempel på pris for en mindre rengøringsvirksomhed
Priseksempel
10 medarbejdere
1 tillægsmodul
1438 kr. / md.
Månedlig besparelse
22-27 timer*
Se detaljer
Eksempel på pris for en mellemstor rengøringsvirksomhed
Priseksempel
32 medarbejdere
3 tillægsmoduler
3554 kr. / md.
Månedlig besparelse
157-192 timer*
Se detaljer
Eksempel på pris for en større rengøringsvirksomhed
Priseksempel
134 medarbejdere
5 tillægsmoduler
10190 kr. / md.
Månedlig besparelse
225-275 timer*
Se detaljer
*besparelsen er baseret på kundebesvarelser
CleanManager support

Grundmodul i alle abonnementer

Planlægning

Rengøringsplaner

Timeoverblik

Nøgler / koder

Lagerstyring

Læs mere om grundmodulet

CleanManager support

Oprettelse og introforløb

Når du bliver kunde hos os, får du en personlig rådgiver, som på online møder hjælper dig med at implementere softwaren i din virksomhed. Det gør vi for at du kan komme godt fra start og få det største udbytte af funktionerne.

CleanManager support

Den gode service er inkluderet i alle abonnementer

Telefonsupport for administrator

Hjælpeartikler

Daglig backup af data

Sikker behandling af data

CleanManager support

Derfor skal du vælge CleanManager

CleanManager er udviklet specielt til rengøringsbranchen og løser de specifikke udfordringer der er ved at drive en professionel virksomhed lige fra tilbudsgivning og planlægning til løn og fakturering.

Vores vision er at hjælpe rengøringsvirksomheder til en lettere hverdag. Derfor får du som kunde hos os personlig onboarding og løbende support på telefon og mail.

Prøv gratis i 14 dage
Cklar Service ApS
CleanManager er netop det rigtige for os og er klar til alle slags opgaver indenfor vores branche. Det der sætter prikken over i´et for mig, som kunde er, at de altid reagerer hurtigt og positivt, når man kontakter dem med et spørgsmål.

Cliff Nielsen, direktør ved Cklar Service ApS
DanRen Bogdol
CleanCalculator har optimeret vores proces med kalkulation og tilbudsskrivning, så vi nu kan tilbyde vores kunder en hurtigere sagsgang. Vi er alt i alt meget tilfredse med softwaren.

Jan Christian Klampe, salgsdirektør hos Danren Bogdol A/S
Thrane Erhvervsrengøring A/S
Vi har sparet mindst to hele arbejdsdage om måneden ved at digitalisere med CleanManager. Vi er meget imponerede over CleanManager og det engagement, som virksomheden udviser.

Mikkel Thrane, indehaver af Thrane Erhvervsrengøring A/S
Danske Service
Brancheforeningen Danske Service anbefaler CleanManager på grund af det skræddersyede planlægningsprogram, der er tilpasset rengøringsbranchen og Danske Services overenskomst.

Clara Rydahl Torp, Sekretariatsleder ved Danske Service

Oversigt over alle services og priser

Abonnementsvalg (månedlig pris)

Brugere

Administrator

Administratorbrugeren bliver automatisk oprettet, når du opretter en konto på CleanManager. Brugeren har fuld adgang til CleanManager og kan ikke begrænses. Der kan ikke oprettes mere end én administratorbruger og denne kan heller ikke fravælges. Administratorbrugeren kan redigere i indstillingerne i CleanMananager som bl.a. styrer inspektør- og medarbejderbrugeres rettigheder.

kr. 249,00 / md.


Inspektørbruger

En inspektørbruger er en brugertype med udvidet rettigheder og kan bl.a. styre planlægning samt lave løn og fakturering. Denne brugertype bliver ofte brugt til ledere i virksomheden med medarbejder- og/eller kundeansvar.

kr. 169,00 / md.


Medarbejderbruger

En medarbejderbruger kan tilgå sine egne arbejdsopgaver i CleanManager. Medarbejderen kan finde alle relevanter informationer om sine opgaver og arbejdssteder som adresse, rengøringsplan mm. og kan registrere komme- og gå-tider på opgaverne. Denne brugertype bliver ofte brugt til rengøringsassistenter.

kr. 69,00 / md.


Medarbejder uden brugeradgang

En medarbejder uden brugeradgang har ikke adgang til CleanManager. Der kan planlægges opgaver, printes ugesedler, trækkes timer og laves løn på medarbejderen. Denne brugertype bliver ofte brugt til rengøringsassistenter som får udleveret ugesedler eller har faste arbejdsopgaver, de ikke skal registrere tid på.

kr. 29,00 / md.

Tillægsmodul: App med tidsregistrering

Få styr på timerne og hold dine medarbejdere opdateret med CleanManager appen. I appen kan du let dele informationer og dokumenter og dine medarbejdere kan dokumentere deres arbejde med komme/gå registrering og billeder.

Læs mere

kr. 499,00 / md.

Tillægsmodul: Fakturaberegning

Spar mange timers arbejde når rengøringen skal faktureres. Opret serviceaftaler på dine kunder, så du altid har styr på, hvilken aftale der er indgået med kunden, og hvad de skal betale for hvilke services. CleanManager opretter automatisk alle dine fakturaer og med et enkelt klik, kan du overføre dem til dit økonomisystem.

Læs mere

kr. 299,00 / md.

Tillægsmodul: Lønberegning

Slip for manuel lønberegning og indtastning af timer i dit lønsystem. CleanManager beregner alle løntimer og tillæg på dine medarbejdere, og med et enkelt klik kan du eksportere alle timerne, så de kan indlæses i dit lønsystem uden manuel indtastning.

Læs mere

kr. 299,00 / md.

Tillægsmodul: Kvalitetsrapporter

Få alle dine rapporter og billeder samlet ét sted, hvor de aldrig bliver væk. Du kan oprette et ubegrænset antal rapportskabeloner, og rapporterne kan nemt udfyldes og deles på en computer, tablet eller mobil.

Læs mere

kr. 299,00 / md.

Tillægsmodul: SMS

Send beskeder til medarbejdere og kunder direkte på sms. Dette sikrer dig en nem og effektiv kommunikation, når der f.eks. skal gives fælles beskeder til alle i virksomheden, hvis der er ændringer til en opgave eller hvis en rapport skal sendes til en medarbejder eller kunde.

kr. 99,00 / md.

Pris pr. sms: kr. 0,39 / stk.

Ekstra lagerplads til CleanManager

Når du bestiller CleanManager får du de første 200 MB lagerplads med gratis. Lagerpladsen bruges til lagring af filer såsom kontrakter, billeder, APV'er og lign. De 200 MB er rigeligt til de fleste virksomheder, men har du behov for mere plads bliver dit abonnement automatisk udvidet med mere lagerplads.

Op til 200 MB: kr. 0,00 / md.

Op til 2 GB: kr. 99,00 / md.

Over 2 GB: kr. 199,00 / md.

Tilbudsberegning (CleanCalculator)

Få hjælp til at regne tid og udgifter for en rengøringsopgave og fastsætte den korrekte pris. CleanCalculator laver alle dine tilbudsdokumenter med et enkelt klik, så du er klar til at sende dem til kunden.

Læs mere

kr. 899,00 / md.

Andre services (engangsbetaling)

Import af eksisterende data i CleanManager

Har du store mængder data liggende, som du gerne vil undgå at skulle indtaste manuelt ind i CleanManager? Hvis du har lister med kunder, medarbejdere, lager eller arbejdsplaner i et gyldigt filformat kan vi hjælpe dig med at importere dine data. Venligst kontakt vores support på support@cleanmanager.dk for at høre mere om dine muligheder.

kr. 2.999,00

NFC tags

NFC tags er små klistermærker med en indbygget antenne, der kan placeres hos kunder, så medarbejderne med deres app kan scanne ind og ud på en opgave. Dette kræver at tillægsmodulet App med tidsregistrering er aktiveret. NFC tags kan bestilles, når du er logget ind på CleanManager under ‘Mine data’ / ‘Abonnement’. Minimumskøb: 25 stk.

kr. 19,00 / stk.

Konsulenttimer

Timepris for konsulenttimer, i forbindelse med tilsyn eller lign.

kr. 1.499,00 / time

Online undervisningstimer i CleanManager

Timepris for online undervisning i brugen af CleanManager.

kr. 899,00 / time

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg få en gratis prøveperiode?

Ja det kan du! Du kan oprette en gratis prøve og få adgang til alle funktioner i CleanManager i 14 dage uden binding. Prøveperioden bliver ikke automatisk forlænget.

Hvad er forskellen på en medarbejder med brugeradgang og en medarbejder uden brugeradgang?

Begge brugertyper oprettes som medarbejdere i CleanManager, så der kan planlægges opgaver og regnes løntimer på medarbejderne. Forskellen på de to brugertyper er, at en Medarbejderbruger selv kan logge ind i CleanManager og se deres egne opgaver. En Medarbejder uden brugeradgang har ikke noget login.

Hvordan hjælper CleanManager-teamet mig med at implementere softwaren i min virksomhed?

Når du bliver kunde hos os, får du en personlig rådgiver, som på online møder hjælper dig med at implementere softwaren i din virksomhed. Det gør vi for at du kan komme godt fra start og få det største udbytte af funktionerne.

Kan jeg ændre i mit abonnement?

Ja, du kan løbende tilføje og fjerne brugere i medarbejderkartoteket, ligesom du kan til- og fravælge tillægsmoduler jf. abonnementsvilkår.

Hvad er opsigelsesfristen på et abonnement?

Når du bestiller et abonnement tegnes det for et kalenderkvartal (3 måneder) og fortsætter automatisk. Abonnementet kan opsiges med en måneds varsel til udløbet af et kalenderkvartal.

Hvad er jeres betalingsbetingelser?

Betalingsbetingelser er 8 dage netto fra fakturadato. Abonnementet faktureres hvert kalenderkvartal og faktura udsendes den første dag i kvartalet.

Kan du ikke finde svaret på dit spørgsmål her?

Så kontakt os på tlf. +45 60 95 03 48 eller